Nyhet: Ge bort fondprovisioner till välgörenhet

Fondspara precis som vanligt och bidra till något gott

Nu lanserar vi en funktion som möjliggör gåvor till välgörenhet via ditt fondsparande. Du som kund kan nu välja att donera en valfri andel av fondprovisionen till välgörenhet.

Med Fondo kan du spara i fonder till upp mot halva den ordinarie avgiften. Vi gör detta genom att returnera våra användare den fondprovision — även kallad kickback — som ligger inbakad i en fonds totala avgift. Dessa utbetalningar sker kvartalsvis. Du kan se det som en återbäring.

När vi erbjuder dig att donera till välgörenhet så är det från denna återbäring din gåva ges till den valda organisationen. Du får helt enkelt tillbaka mindre på de rabatter vi annars betalar tillbaka varje kvartal om donationer är aktiva.

valgorenhet_teaser.png

Hitta till donationsfunktionen idag!

Vill du donera från dina provisionsutbetalningar så aktiverar du denna funktion via Kontosida - Meny - Välgörenhet. Eller så kan du göra det i direkt anknytning till en kontoöppning. Gåvofunktionen aktiveras per konto. Det vill säga att du kan välja att donera hela provisionen på exempelvis ditt pensionssparande men välja att behålla och maximera återbäringen på dina barns sparande.

Funktionen att ge bort fondprovisioner lanseras i ett samarbete med Hjärnfonden.

Sluta betala onödiga avgifter på ditt fondsparande

Sluta betala onödiga avgifter

  • Spara till Sveriges lägsta avgifter
  • Alla dina favoritfonder utan plattformsavgift
  • Säker inloggning med BankID